De stad Nijkerk is volgens ons zeker een bezoek waard. Onder leiding van een stadsgids komt u van alles te weten over Nijkerk en tijdens de culinaire stops kunt u even heerlijk genieten en uitrusten. U kunt kiezen uit een Walking Lunch of een Walking Dinner.

Walking Lunch

U start om 12.00 uur bij Grand Café De Postkamer voor een heerlijke broodjeslunch. Daarna gaat u onder leiding van de stadsgids wandelen en de highlights van de Nijkerkse historie bezichtigen.

Bij de oude pastorie van de Gereformeerde Kerk aan de Kleterstraat krijgt u een dessert en vertelt Jacquelien de Jong enthousiast over de historie van dit pand. De  stadsgids neemt u daarna weer mee op een rondje Nijkerk en u eindigt de wandeling bij Museum Nijkerk. U wordt daar ontvangen met koffie en een Nijkerkse lekkernij en een toelichting op het prachtige middeleeuwse Gasthuis.

Dit arrangement duurt 3 uur en kost € 35,00 p.p. De lunch* is te reserveren op een tijdstip naar wens met minimaal 6 personen. Op zaterdag is het mogelijk de lunch in omgekeerde volgorde te doen (start 11 uur). Bent u met minder mensen en wilt u toch meedoen, dan kunt u individueel inschrijven.

Walking Dinner

Bij dit arrangement start u rond 16.30 uur bij  Grand Café De Postkamer met een lekkere prosecco van de Nijkerkse wijngaard met amuse. De stadsgids neemt u mee voor een ommetje en een ontvangst bij de oude pastorie van de Gereformeerde Kerk aan de Kleterstraat. Jacquelien de Jong serveert een voorgerecht en vertelt enthousiast over de historie van dit pand. Daarna laat de stadsgids u weer een deel van Nijkerk zien om uit te komen bij Museum Nijkerk, voor een ontvangst en een koud voorgerecht.

Na het museum neemt de stadsgids u mee voor het derde deel van de wandeling die eindigt bij restaurant De Dolle Joncker, waar u een heerlijk hoofdgerecht * en dessert nuttigt. Het Walking dinner duurt 4 uur en kost € 65,00 p.p.

Aanmelden

Aanmelden gaat via stichting Oud Nijkerk. Klik hier om aan te melden voor de culinaire wandelingen.

 

Copyright @2024 De Postkamer Gerealiseerd door: Embite