De stad Nijkerk is volgens ons zeker een bezoek waard. Onder leiding van een stadsgids komt u van alles te weten over Nijkerk en tijdens de culinaire stops kunt u even heerlijk genieten en uitrusten. U kunt kiezen uit een Walking Lunch of een Walking Dinner.

 

Walking Lunch

U start bij Grand Café De Postkamer voor een heerlijke broodjeslunch. Daarna bezichtigt u al wandelend onder leiding van de stadsgids de highlights van de Nijkerkse historie. Bij Het Atelier aan de Langestraat krijgt u een dessert en vertellen Nel Schoon (fotografe) en Bart Kamphuis (kunstenaar en zeilinstructeur) over hun werk. De stadsgids neemt u daarna weer mee op een rondje Nijkerk en u eindigt de wandeling bij Museum Nijkerk. U wordt daar ontvangen met koffie en een Nijkerkse lekkernij en een toelichting op het prachtige middeleeuwse Gasthuis.

Dit arrangement duurt 3 uur en kost € 32,50 per persoon (inclusief een drankje naar keuze). De lunch is te reserveren op een tijdstip naar wens met minimaal 6 personen. Bent u met minder mensen en wilt u toch meedoen, dan kunt u individueel inschrijven voor de laatste donderdag van de maand. Bij minimaal 6 inschrijvers gaan deze wandelingen door.

 

Walking Dinner

Bij dit arrangement start u rond 16.30 uur bij De Postkamer met een lekkere prosecco van de Nijkerkse wijngaard met amuse. De stadsgids neemt u daarna op een rondje mee richting Het Atelier voor de ontvangst door Nel Schoon en Bart Kamphuis met een bijzonder voorgerecht. Daarna laat de stadsgids u weer een deel van Nijkerk zien om uit te komen bij Museum Nijkerk, voor een ontvangst en een koud voorgerecht. Na het museum neemt de stadsgids u mee voor het derde deel van de wandeling die eindigt bij restaurant De Dolle Joncker, waar u een heerlijk hoofdgerecht  en dessert nuttigt.

Het Walking dinner duurt 4 uur en kost € 57,50 per person (inclusief een drankje naar keuze). Ook dit arrangement kunt u reserveren op een door u gewenst tijdstip (minimaal 6 deelnemers). Bent u met minder mensen en wilt u toch meedoen, dan kunt u individueel inschrijven voor laatste vrijdag van de maand. Bij minimaal 6 inschrijvers gaan deze wandelingen door.

 

Aanmelden

Klik hier om aan te melden voor de culinaire wandelingen.

 

Copyright @2023 De Postkamer Gerealiseerd door: Embite