De Postkamer is onderdeel van zorgorganisatie Careander. Onze medewerkers krijgen via Careander dagbesteding of coaching. De begeleiders en jobcoaches zijn in dienst bij Careander. Hiernaast wordt het werk in de Postkamer mede mogelijk gemaakt door de hulp van vele vrijwilligers en de financiële bijdrage van vrienden van de Postkamer.

Careander

De Postkamer en de Werkkamer zijn onderdeel van Careander, een organisatie die mensen ondersteunt met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. Wij werken vanuit de christelijke visie dat ieder mens uniek en waardevol is. Vanuit een veilige en stimulerende omgeving helpen we cliënten het beste uit zichzelf te halen. Hierdoor kunnen cliënten het leven leiden dat past bij hun talenten en ambities. Careander ondersteunt bij wonen, werken en vrije tijd en is te vinden in diverse plaatsen in Gelderland.

Meer informatie

Bel of mail de afdeling Advies & Ondersteuning. Telefoon: (0341) 46 78 32 (kantoortijden en dinsdag- en donderdagavond tot 20:00 uur). E-mail: [email protected].

Zie ook www.careander.nl of volg ons op Twitter of Facebook.

Medewerkers

Wij zijn trots op ons personeel! Het personeel in het Grand Café, de winkel en de ateliers bestaat uit enthousiaste mensen die vanwege een verstandelijke beperking extra begeleiding krijgen bij hun werk. Ze zijn verantwoordelijk voor zowel de bediening, als voor de gemaakte producten in de winkel, keuken en bakkerij.

Bij de Postkamer werken jobcoaches. Zij coachen medewerkers van de Postkamer en begeleiden hen in hun ontwikkeling. Voor sommige medewerkers biedt de Postkamer een werkervaringsplek. Hierna kunnen medewerkers bijvoorbeeld doorstromen naar een werkplek in het bedrijfsleven.

Vrijwilligers

De Postkamer werkt actief met vrijwilligers in het Grand Café, de keuken, de bakkerij, de winkel en het atelier. Vrijwilligers zijn voor ons en onze medewerkers van grote toegevoegde waarde. Er is van alles mogelijk.

Wilt u vrijwilliger worden? Onze contactpersoon voor vrijwilligers geeft u graag meer informatie. Neem contact op met Christine Genty (telefoon 033 – 245 59 20, e-mail [email protected])  of Marjan Geurts (telefoon 033 – 247 00 20, e-mail  [email protected]).

Vrienden

Er is een ‘Stichting Vrienden van De Postkamer’ opgericht om zoveel mogelijk vrienden te kunnen maken. Deze club van vrienden zorgt voor bekendheid van De Postkamer in Nijkerk en omgeving en dat de medewerkers een goede plek hebben in de Nijkerkse samenleving. Daarnaast bekostigt de Stichting uitgaven die niet uit eigen middelen kunnen worden gerealiseerd. Denk bijvoorbeeld aan een uitje voor de medewerkers van De Postkamer of het realiseren van een terras.

Als vriend van De Postkamer kunt u via een eenmalige factuur of automatische incasso een gift geven. We zijn blij met elk bedrag. ‘Vrienden van De Postkamer’ is een officieel erkende stichting waardoor giften fiscaal aftrekbaar kunnen zijn.

Wilt u vriend worden? Neem contact op met De Postkamer en ontvang meer informatie.