De Postkamer is onderdeel van zorgorganisatie Careander. Onze medewerkers krijgen via Careander dagbesteding of coaching. De begeleiders en jobcoaches zijn in dienst bij Careander. Hiernaast wordt het werk in de Postkamer mede mogelijk gemaakt door de hulp van vrijwilligers.

Careander

De Postkamer en de Werkkamer zijn onderdeel van Careander. Careander ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. Wij werken vanuit de christelijke visie dat ieder mens uniek en waardevol is. Vanuit een veilige en stimulerende omgeving helpen wij mensen het beste uit zichzelf te halen. Hierdoor kunnen zij het leven leiden dat past bij hun talenten en ambities. Careander ondersteunt bij wonen, werken en vrije tijd en is te vinden in diverse plaatsen in Gelderland.

Meer informatie

Bel of mail naar onze zorgconsulent met Careander of mail naar info@careander.nl.

Kijk voor het zorgaanbod op www.careander.nl en klik door naar locaties/De Postkamer of locaties/De Werkkamer.

Medewerkers

Wij zijn trots op ons personeel! Het personeel in het Grand Café, de winkel en de ateliers bestaat uit enthousiaste mensen die vanwege een verstandelijke beperking extra begeleiding krijgen bij hun werk. Ze zijn verantwoordelijk voor zowel de bediening, als voor de gemaakte producten in de winkel, keuken en bakkerij.

Bij de Postkamer werken jobcoaches. Zij coachen medewerkers van de Postkamer en begeleiden hen in hun ontwikkeling. Voor sommige medewerkers biedt de Postkamer een werkervaringsplek. Hierna kunnen medewerkers bijvoorbeeld doorstromen naar een werkplek in het bedrijfsleven.

Vrijwilligers

De Postkamer werkt actief met vrijwilligers in het Grand Café, de keuken, de bakkerij, de winkel en het atelier. Vrijwilligers zijn voor ons en onze medewerkers van grote toegevoegde waarde. Er is van alles mogelijk.

Wilt u vrijwilliger worden? Onze contactpersoon voor vrijwilligers geeft u graag meer informatie. Neem contact op met Judith Schotsman – van den brink (telefoon 033 – 245 59 20, e-mail J.Schotsman@careander.nl  of Marjan Geurts (telefoon 033 – 247 00 20, e-mail  m.geurts@careander.nl).

Copyright @2023 De Postkamer Gerealiseerd door: Embite