Welkom bij de houtwerkgroep van de Werkkamer!

Wij zijn een creatieve dagbestedingsplek voor mensen met een licht verstandelijke beperking, waar gewerkt wordt met allerlei soorten hout. Samen met de aanwezige begeleiding worden de meest uiteenlopende producten gemaakt: van hapjesplank tot dominospel, en van vogelhuisje tot houten slinger. Van een kleine houten puzzel tot grote groeiplank, alles is mogelijk!

Wij werken op bestelling van klanten en bedrijven, daarnaast maken wij zelf ook nieuwe producten voor de verkoop van onze winkel in de Werkkamer en de Postkamer.

Op de houtgroep werken max 6 clienten per dag, met een begeleider en regelmatig ook helpende handen van een vrijwilliger. De werkzaamheden bestaan uit schuren, zagen, boren, verven, construeren. Zo werken we samen aan het eindproduct, waarin ieder zijn kwaliteiten kan laten zien. Daarnaast maken wij van oude pallets weer leuke, mooie en creatieve producten.

Werk je graag met je handen, ben je niet bang voor een beetje zaagsel of machinegeluid en vind het het leuk om samen leuke dingen te maken? Dan is dit een leuke werkplek voor jou!

Copyright @2023 De Postkamer Gerealiseerd door: Embite